Varala

tietoa varalasta 12.jpg

Varalan Urheiluopisto mukailee upeaa Pyynikin kallioista harjua, josta avautuvat upeat maisemat luontopakopelien pelaamiseen. Varala on tyylikäs ja kompakti urheiluopisto, jonka erikoisuutena on kiipeilypuiston ainutlaatuinen sijoittuminen lähes koko alueelle. Varalassa sijaitsee myös kaksi upeaa rantasaunaa eri kokoisille ryhmille, jonka takia ryhmänne voi valita esimerkiksi Elämyskellunnan, saunomisen, paljuilun, catering ruokailun sekä takkahuoneen kokoustamista varten, kaikki ilman siirtymisiä!

 

Kun ryhmänne on suuri ja tarvitsee tilaa, löytyy sitä varten Varalan “luontoyhteistyökumppani” Mustavuoresta, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Varalasta. Mustavuorella voit pelata luontopakopelin kirjaimellisesti huipulla ja viettää päivän uudenlaisissa maisemissa, jossa on tilaa hassutella ulkona ja mahdollisuus nauttia ruoka sisällä Bistrossa! Me Nature Escapella lähdemme rakentamaan elämyspäivää aina luonto edellä ja lisäämme sisällä toteutettavia palveluita toiveidenne mukaisesti. 

 

Nature Escapen elämyspäivät Varalassa:

Esimerkit on mitoitettu n. 6h mittaisiksi ja ne soveltuvat 6-20 hengen ryhmille.

Ohjelma on täysin räätälöitävissä teidän toiveiden ja aikataulun mukaan. 

Alkaen hinta on laskettu edullisimman ryhmäkoon mukaan.

Esimerkki 1: Luontopakopeli “Maailman 8. ihme” Varalan alueella, Pyynikin harjun maisemissa.

- Ruokailu Ravintola Säteessä

- Pääsy Flowpark-kiipeilypuistoon

Huom. Luontopakopelimme eivät ole fyysisesti raskaita, joten kiipeily ja luontopakopeli sopivat mainiosti samaan päivään!

KUMPPANIT_VARALA_2

Esimerkki 2: Pyhäjärven elämyspäivä

- Nokipannukahvittelut grillikatoksella 

- Elämyskellunta, jonka jälkeen saunominen ja ruokailu rantasaunalla

Huom. Hirsisaunalta löytyy myös 6 hengen palju, joka on oiva lisä elämykselliseen päivään! Palju varattavissa klo 16:00 eteenpäin, johtuen lämmitysajasta.

KUMPPANIT_VARALA_3

Esimerkki 3: Juoksuhautakävely Mustavuoressa, joka huipentuu Luontopakopeli “Maailman 8. ihmeen” pelaamiseen.

- Ruokailu Mustavuori Bistrossa

Huom. Tähän päivään on helppo yhdistää ryhmälle sopivat kokoustilat tai esimerkiksi illan päätteeksi saunatilat aivan pyhäjärven rannasta Varalasta!

KUMPPANIT_VARALA_4

Kiinnostuitko?